Κριτική Επιτροπή

H Κριτική Επιτροπή των Chefs’ Choice Awards 2024 απαρτίζεται από καταρτισμένους, έμπειρους chefs που διαμορφώνουν την ελληνική γαστρονομική πραγματικότητα. Oι chefs θα κληθούν να αξιολογήσουν τις υποψηφιότητες ανά κατηγορία στη βάση καθορισμένων κριτηρίων αλλά και μέσα από δημιουργική μαγειρική διαδικασία.

Τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής

voulgarh-kontesopoulou

Κωνσταντίνα Βούλγαρη - Κοντεσοπούλου

Executive Chef
manikas

Γιώργος Μανίκας

Chef, το «Σπίτι της Μαριώς»

marthas

Μιχάλης Μάρθας

Chef, R&D Consultant Chef, Culinary Instructor
nikolouzos

Χάρης Νικολούζος

Executive Chef «Βραβείο Ελληνικής κουζίνας»
prwtopsaltis

Τάσος Πρωτοψάλτης

Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος και Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος
smponias

Στέφανος Σμπόνιας

Pastry Sous Chef - Grande Bretagne & King George

chelmis

Γρηγόρης Χέλμης

Chef Patron «Με Ζεν»

pampoukidis

Αγάπιος Παμπουκίδης

Executive Chef, IEK La Chef Levi Greece
fotiadis

Νικόλαος Φωτιάδης

Executive chef, Πρόεδρος του Chefs’ Brigade Greece – Slow Food Community
armenis

Μιλτιάδης Αρμένης

Executive Chef, Mayor Hospitality Management, Patron Chef, Bocas Meze Athens
parthenis_

Βησσαρίων Παρθένης

Σεφ

Η Κριτική Επιτροπή των Chefs' Choice Awards 2022 μίλησε

Τί κάνει άραγε τους σεφ να εμπνέονται και να δημιουργούν; Ποιος είναι ο πρωταγωνιστής και η έμπνευση στην κουζίνα τους; Οι διακεκριμένοι σεφ της Κριτικής Επιτροπής είναι άτομα με πλούσια εμπειρία και που πρωταγωνιστούν στις κουζίνες υψηλών ταχυτήτων. Μέσω των Chefs Choice Awards, μπήκαν σε ένα άγνωστο ταξίδι ανακάλυψης νέων γεύσεων και μοιράζονται την εμπειρία τους:
«Ως μέλος της Κριτικής Επιτροπής, να αξιολογήσω τις υποψηφιότητες \ μέσα από τη δημιουργική μαγειρική διαδικασία “blind cooking”. (Η τελική φάση των Chefs’ Choise Awards έφτασε και θα φέρει τα υποψήφια προϊόντα πιο κοντά στη διάκριση της «πρώτης επιλογής.) Η εταιρεία Boussias για άλλη μια φορά πρωτοπορεί, συμβάλλοντας τόσο στην ανάδειξη καινοτόμων προϊόντων, άριστης ποιότητας με ταυτότητα Ελλήνων παραγωγών, όσο και την ένταξη τους στην επαγγελματική κουζίνα, αποκαλύπτοντας τη δημιουργικότητα κάθε επαγγελματία».

Κωνσταντίνα Βούλγαρη – Κοντεσοπούλου, Executive Chef
«Ευχαριστώ πολύ την Boussias και τα Chefs Choice Awards για την ευκαιρία που μου έδωσαν να ανακαλύψω και να δημιουργήσω με αυτά τα υπέροχα προϊόντα»

Γιώργος Μανίκας, Chef «Το Σπίτι της Μαριώς», Καλάβρυτα
«Είναι χαρά μου να βρίσκομαι στην Κριτική Επιτροπή των Chefs’ Choice Awards. Σήμερα δοκιμάσαμε «τυφλά» διάφορα προϊόντα, εξαιρετικής πρώτης ύλης»

Μιχάλης Μάρθας, Chef Μαραθιά, R&D Consultant Chef, Culinary Instructor
«Σήμερα, στα Chefs Choice Awards εμπνευστήκαμε και δημιουργήσαμε με τα υλικά, χωρίς να γνωρίζουμε τo brand και την προέλευση του κάθε προϊόντος. Ήταν μια ιδιαίτερα ευχάριστη γνωριμία με νέα προϊόντα»

Χάρης Νικολούζος Executive Chef Jerar
«Είμαι πολύ χαρούμενος που μέσω του θεσμού των Chefs Choice Awards δοκιμάσαμε πολύ αξιόλογα υλικά, ενθουσιασμένος που μαζί με συναδέλφους περάσαμε αυτή την «τυφλή» μαγειρική δοκιμή»

Μιχάλης Νουρλόγλου, Chef Patron «Premiere Restaurant» Intercontinental Athens, Barolo Athens & Mykonos, Brunello Athens
«Ολοκληρώνοντας τη μαγειρική δοκιμή και διαβάζοντας τον φάκελο υποψηφιοτήτων που αποκάλυψε το brand και την προέλευση των υλικών που δοκιμάσαμε, είμαι πολύ ικανοποιημένος με τις αποκαλύψεις των προϊόντων»

Τάσος Πρωτοψάλτης, Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος
«Σήμερα είχαμε μια πολύ δημιουργική μέρα στα Chefs Choice Awards. Δοκιμάσαμε νέες παρασκευές με προϊόντα και είδαμε τη λειτουργία των υλικών στην ζαχαροπλαστική»

Στέφανος Σμπόνιας, Pastry, Grande Bretagne
«Στα Chefs Choice Awards μαγειρέψαμε με καινούρια και καινοτόμα προϊόντα, δοκιμάσαμε την γεύση τους και την συμπεριφορά τους στη μαγειρική και προχωρήσαμε στη βαθμολόγηση μετά την αποκάλυψη των υλικών»

Γρηγόρης Χέλμης, Chef patron «Με Ζεν»