Κριτική Επιτροπή

H Κριτική Επιτροπή των Chefs’ Choice Awards 2022 απαρτίζεται από καταρτισμένους, έμπειρους chefs που έχουν διαμορφώσει εν πολλοίς την ελληνική γαστρονομική πραγματικότητα.
Oι chefs θα κληθούν να αξιολογήσουν τις υποψηφιότητες ανά κατηγορία στη βάση καθορισμένων κριτηρίων μέσα από δημιουργική μαγειρική διαδικασία “blind cooking”.

Αυτό σημαίνει πως οι διακεκριμένοι chefs της Κριτικής Επιτροπής θα εκτελέσουν συνταγές με προϊόντα που θα παρουσιάζονται σε αυτούς με τους πίνακες συστατικών τους, αλλά χωρίς το brand – ετικέτα τους. Η τελική γευστική δοκιμή θα γίνει με ανοιχτά μάτια και θα φέρει τα υποψήφια προϊόντα πιο κοντά στη διάκριση της «πρώτης επιλογής».

Τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής

voulgarh-kontesopoulou

Κωνσταντίνα Βούλγαρη - Κοντεσοπούλου

Executive Chef
manikas

Γιώργος Μανίκας

Chef, το "Σπίτι της Μαριώς"

marthas

Μιχάλης Μάρθας

Chef, R&D Consultant Chef,
Culinary Instructor
nikolouzos

Χάρης Νικολούζος

Executive Chef «Βραβείο Ελληνικής κουζίνας»
nourloglou

Μιχάλης Νουρλόγλου

Chef Patron «Premiere Restaurant» Intercontinental Athens, Barolo Athens, Brunello Athens,
Mentor Le Monde
prwtopsaltis

Τάσος Πρωτοψάλτης

Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος και Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος.
smponias

Στέφανος Σμπόνιας

Pastry, Grande Bretagne

chelmis

Γρηγόρης Χέλμης

Chef patron «Με Ζεν»