Κρατήστε με ενήμερο για τα Chefs’ Choice Awards 2025

Chefs' Choice Awards 2024

Chefs' Choice Awards 2024

Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό

ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.Η ΔΩΔΩΝΗ προσφέρει την απόλυτη εμπειρία στραγγιστού γιαουρτιού μέσω του ΔΩΔΩΝΗ γιαούρτι Στραγγιστό, ένα προϊόν κάτι παραπάνω από ένα κλασσικό γιαούρτι. Με πρώτη ύλη το φρέσκο, αγνό ελληνικό γάλα, χωρίς τη χρήση συντηρητικών, το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό 8% λιπαρά το χαρακτηρίζει η πλούσια και κρεμώδης υφή του. Παράλληλα, αποτελεί τη θρεπτική και υγιεινή απόλαυση για όλες τις ώρες της ημέρας. Το Νέο Στραγγιστό Γιαούρτι προέρχεται από την εξαιρετική ποιότητα γάλακτος που προέρχεται από τοπικές φάρμες με μακρά παράδοση στη γαλακτοκομία. Η επιλογή των κτηνοτρόφων πραγματοποιείται με προσοχή, εξασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα του γάλακτος και την ευημερία των ζώων. Η διαδικασία παραγωγής βασίζεται σε προηγμένες τεχνολογικές μεθόδους, διατηρώντας ταυτόχρονα την αυθεντική γεύση και τη θρεπτική αξία του γιαουρτιού. Διαθέτει μια σειρά από οφέλη για την υγεία που το καθιστούν μια ξεχωριστή επιλογή. Πλούσιο σε ωφέλιμους μικροοργανισμούς, ασβέστιο και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, προσφέρει μια ισορροπημένη προσέγγιση στην απόλαυση, είτε το απολαμβάνετε σκέτο, είτε ως υγιεινό πρωινό είτε ως συστατικό σε γαστρονομικές δημιουργίες. Οι καταναλωτές μπορούν να το προμηθευτούν σε ατομικές συσκευασίες των 200g ή πολυσυσκευασίες των 2τεμ., των 3τεμ. και 2+1 Δώρο.

Διατροφικές πληροφορίες
Ποσότητα ανά 100 g
8%
ΕΝΕΡΓΕΙΑ 470 kJ (113 kcal)
ΛΙΠΑΡΑ 8 g
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ 4,8 g
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 2,8 g
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΑΚΧΑΡΑ 2,8 g
ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ 7,4 g
ΑΛΑΤΙ 0,18 g

Το ΔΩΔΩΝΗ γιαούρτι στραγγιστό είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγές είτε ως βασικό συστατικό είτε ως συνοδευτικό, το συγκεκριμένο γιαούρτι μπορεί να αναβαθμίσει το γευστικό προφίλ όλων των πιάτων.

Η κρεμώδης υφή του, το καθιστούν ιδανικό για χρήση σε σάλτσες, dressing, και dips. Προσθέτοντας γιαούρτι σε συνταγές με κοτόπουλο, ψάρι, λαχανικά ή ακόμη και σε πιάτα με ζυμαρικά, δημιουργείται ένας πλούσιος συνδυασμός γεύσεων που ενθουσιάζει.

Επιπλέον, το ΔΩΔΩΝΗ γιαούρτι στραγγιστό προσφέρει οφέλη στην υγεία καθώς είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, ασβέστιο και φυσικά ωφέλιμους μικροοργανισμούς. Συνεπώς, δεν αποτελεί μόνο\ μια εκλεκτή γευστική προσθήκη στις συνταγές, αλλά είναι και μια επιλογή για μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.